Compact Dental Cars

Compact Dental Cars zijn kleinere uitvoeringen van de NoviaCura Dental Cars. Het voordeel van de Compact Dental Cars is dat deze kleinere mobiele tandartspraktijkruimtes flexibeler ingezet kunnen worden om mondzorg naar (zorg)instellingen toe te brengen. Deze voertuigen mogen bestuurd worden met klein rijbewijs, eventueel door de mondzorgprofessional zelf.
Previous slide
Next slide

Flexibel inzetbare NoviaCura Compact Dental Cars met volledig ingerichte behandelkamer.

Noodhulp en Intensieve gebitsreinigingen
De Compact Dental Cars kunnen door NoviaCura worden ingezet bij Noodhulp aan zorgafhankelijke en/of rolstoelafhankelijke cliënten, uitgevoerd door de tandarts. Daarnaast biedt de Compact Dental Car de mogelijkheid voor het bieden van intensieve gebitsreinigingen, uitgevoerd door de mondhygiënist.

Veilig én dichtbij
Om de gezondheid van onze cliënten te waarborgen vinden zowel Noodhulp als intensieve gebitsreinigingen plaats in de Compact Dental Car. Deze wordt voor de entree van de instelling geparkeerd. Onze Compact Dental Cars zijn klinisch, veilig en voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidseisen als opgesteld door de KNMT en getoetst door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

Dank u!

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.