Planning van de mondzorg

Om de (zorg)instelling optimaal te ondersteunen en de administratieve belasting voor hen te minimaliseren, werkt NoviaCura met een eigen digitale planningsapplicatie. Elke (zorg)instelling die samenwerkt met NoviaCura kan via de portal inloggen. In de eigen omgeving kan alles rondom de mondzorg van cliënten in één systeem gemakkelijk en overzichtelijk worden teruggevonden.

Tijdsbesparing
De bezoeken en cliëntenplanning worden grotendeels geautomatiseerd. Dit betekent minder administratieve belasting voor de verantwoordelijke zorgmedewerker, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. 


Transparantie

De applicatie is gebruiksvriendelijk en geeft een transparante registratie van alle verleende mondzorg.


Borging Richtlijn Mondzorg

Zoals bij alle processen en protocollen van NoviaCura, garandeert ook onze planningsapplicatie de borging van de richtlijn ‘Mondzorg voor zorgafhankelijke cliënten in verpleeghuizen’ en/of biedt deze planningsapplicatie een enorme toevoeging voor andere niet-verpleeginstellingen om de mondzorg volgens twee jaarlijkse controlemomenten voor haar bewoners in te richten.

"NoviaCura maakt het verlenen van tandheelkundige zorg mogelijk in situaties waar reguliere zorgverlening tekort schiet."

Dank u!

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.