Vacature Preventie-assistent

Wil je graag een grote bijdrage leveren aan het welzijn van de zorgafhankelijke cliënt en daarbij je steentje bijdragen aan de verbetering of behoud van kwaliteit van leven? Heb je een passie/drive om te werken met zorgafhankelijke cliënten? vind je het een uitdaging om kennis, adviezen en instructies juist over te brengen aan cliënten, familie en personeel van een (zorg)instelling?

 

Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken met NoviaCura, de nieuwe weg naar zorg. Wij zijn op zoek naar preventie-assistenten voor al onze regio’s.

 

Wie zijn wij?
NoviaCura is gespecialiseerd in het organiseren van professionele mondzorg voor zorgafhankelijke cliënten van (zorg)instellingen, die niet langer in staat zijn zelfstandig een mondzorgprofessional te bezoeken. Door de mondzorg naar de (zorg)instellingen toe te brengen maken we mondzorg op een veilige manier mogelijk.
De mondzorgverlening van NoviaCura omvat het complete spectrum van zowel het voorkomen als behandelen van tand- en mondproblemen. Dit doen we met een groot team van mondzorgprofessionals, een sterke organisatie en inzet van Dental Cars.

 

Werkwijze

Bij Noviacura werk je als preventie-assistent op verschillende locaties van (zorg)instellingen. je werkt zelfstandig en ambulant op locatie, binnen de muren van de instelling. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de mondzorg binnen de zorginstelling. Je adviseert en begeleidt de zorgmedewerkers, cliënten en hun wettelijke vertegenwoordigers bij het uitvoeren van dagelijkse mondverzorging. Tot slot rapporteer je dagelijks over je werkzaamheden en je bevindingen in geautomatiseerde systemen.

 

Jouw profiel

NoviaCura is op zoek naar enthousiaste en zorgzame preventie-assistenten die graag zorgafhankelijke cliënten helpen. Derhalve vragen wij om het volgende profiel:

  • Je beschikt over een hospitality mindset;
  • Je bent zorgzaam, geduldig en hebt gevoel voor kwaliteit en klantbeleving;
  • Je bent tandartsassistent en/of preventie-assistent
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met zorgverlening aan (kwetsbare) doelgroepen;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.
 
Naast preventie-assistenten zijn we ook op zoek naar teamleiders. Hiervoor vragen we naast het bovenstaande profiel ook leidinggevende ervaring en een werkervaring van 5-10 jaar.

 

Wat biedt NoviaCura?

– Mooie arbeidsvoorwaarden;

– Scholing (bijvoorbeeld de opleiding tot preventie-assistent);

– Alle kansen om jezelf echt te ontwikkelen;

– Grote mate van flexibiliteit; 

– Veel zelfstandigheid maar je werkt in een regionaal team met preventie-assistenten; 

– Ruimte om mee te denken in het beleid;

– Lease-auto of km vergoeding;

– Telefoon en laptop;

– Bonusregeling

 

Meer informatie?

Heb je interesse om als preventie-assistent voor NoviaCura te werken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het telefoonnummer 085-7500 470 of via hr@noviacura.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Dank u!

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.