Nieuwe wijze van reiniging en desinfectie

Door de coronapandemie is men anders en intensiever gaan kijken naar schoonmaak en hygiëne. Zo ook wij bij NoviaCura. Hygiëne en veiligheid staan altijd al zeer hoog in het vaandel bij NoviaCura; de Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken wordt immers strikt gevolgd.

Toch beoogden we net die stap extra in deze tijden, nu de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en kwetsbare cliëntgroepen door het coronavirus vergroot risico lopen. Een intensieve samenwerking met de schoonmaakgroothandel Weska bood hier een antwoord op.

Samen met Weska zijn we tot een geheel nieuw, nog beter, schoonmaakconcept gekomen. Duurzaamheid, veiligheid, uniformiteit en ergonomie zijn kernbegrippen hierin.

Als extra toevoeging aan dit mooie concept heeft NoviaCura zeer onlangs de E-Spray

van Weska aangeschaft. De E-Spray maakt het mogelijk om elektrostatisch te desinfecteren, waardoor ieder oppervlakte compleet bedekt en ontsmet wordt, zelfs de meest ontoegankelijke plekken.  Er wordt gedesinfecteerd met een middel wat zowel bacteriën als virussen doodt.

Op deze manier kan er optimaal geborgd worden dat ieder denkbaar oppervlak gedesinfecteerd wordt. Dit is cruciaal, bijvoorbeeld wanneer er noodhulp verleend is aan een cliënt die het coronavirus draagt. Zo kunnen op een verantwoorde wijze cliënten geholpen worden en komt de continuïteit van de zorg niet in het gedrang.

Gebruik E-Spray in de Dental Car


NoviaCura ziet uit naar een prettige en langdurige samenwerking met Weska.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.