Vacature Chauffeur / Beheerder Dental Car

Lijkt werken in de sector (mond)zorg je interessant? Heb je affiniteit met kwetsbare cliëntgroepen en haal je voldoening uit mensen op hun gemak stellen en op de juiste manier begeleiden? Deins je niet terug voor het zo nu en dan afleggen van veel kilometers en het maken van lange werkdagen? Ben je stressbestendig en denk je in oplossingen? Staat de klant bij jou altijd centraal?

Dan ben jij de perfecte kandidaat om ons team te komen versterken. Wij zijn op zoek naar een representatieve chauffeur / beheerder voor onze mobiele tandartspraktijken.

 • Op basis van een loondienstverband;
 • Voor 32-40 uren per week.

 

Wie zijn wij?
NoviaCura is gespecialiseerd in het organiseren van professionele mondzorg voor zorgafhankelijke cliënten van (zorg)instellingen, die niet langer in staat zijn zelfstandig een mondzorgprofessional te bezoeken. Door de mondzorg naar de (zorg)instellingen toe te brengen maken we mondzorg op een veilige manier mogelijk. De mondzorgverlening van NoviaCura omvat het complete spectrum van zowel het voorkomen als behandelen van tand- en mondproblemen. Dit doen we met een groot team van mondzorgprofessionals, een sterke organisatie en inzet van Dental Cars.

Werkzaamheden
Onze mobiele tandartspraktijken (Dental Cars) vertrekken dagelijks vanuit de standplaats in Oss naar een instelling in Nederland die bij NoviaCura is aangesloten. Je werkzaamheden bestaan uit het besturen  van de mobiele tandartspraktijk, het begeleiden van cliënten naar de mobiele praktijk en het ondersteunen van de tandarts bij zijn werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • Controle/inspectie van de mobiele praktijk voor vertrek;
 • Rijden met de mobiele praktijk: weten waar je op moet letten onder het rijden, wat wel en niet kan i.v.m. kwetsbare apparatuur;
 • Stationeren, stabiliseren en het operationeel maken van de mobiele praktijk op locatie;
 • Ondersteuning van de tandarts tijdens een operationele dag: bediening van tandheelkundig apparatuur en materiaal;
 • Administratieve werkzaamheden: het vastleggen/registreren van verleende zorg in eigen tandheelkundig registratiesysteem en elektronisch cliënten dossier van de instelling;
 • Bijhouden van urenstaten en dagevaluaties.
 • Schoonmaken van materialen en instrumentarium;

 

Je wordt intern opgeleid voor het opdoen van kennis van bepaalde programma’s, het desinfecteren en steriliseren van tandheelkundige gereedschappen/apparatuur, het leren omgaan met de apparatuur en het rapporteren van verleende zorg.

 

Jouw profiel
NoviaCura is op zoek naar een enthousiaste, cliëntvriendelijke en geduldige medewerker, die snel kan schakelen en zich graag inzet voor kwetsbaren in de samenleving.

Wij vragen kandidaten met het volgende profiel:

 • Affiniteit met de zorggroep: juiste omgang met cliënten, onderscheid in omgang kunnen maken tussen GGZ, psychogeriatrie (dementie) en somatiek;
 • Dynamische en flexibele werkhouding;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Enige affiniteit met techniek;
 • Beschikken over rijbewijs C (Code 95 is een sterke pre);
 • Woonachtig in Oss of omgeving.


Wat biedt NoviaCura?
Wij bieden je een fijne werkplek met leuke collega’s en afwisselend werk. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 8 maanden, met mogelijk uitzicht op een vast contract. De arbeidsduur is mogelijk van 32 tot 40 uren per week, welke beloond wordt met een marktconform salaris.


Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het telefoonnummer 0412-614720 of via het e-mailadres hr@noviacura.nl. Solliciteren kan middels het sturen van een e-mail naar hr@noviacura.nl met daarin je cv én motivatiebrief. Je sollicitatie mag gericht worden aan Olivier Molenkamp, directie NoviaCura.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Dank u!

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.